Service

Få Nissan service hos PMABILER

 

Specialister i Nissan biler

Hos os finder du top professionelle mekanikere, som kan lave Nissan Service på alle Nissan modeller. Har du en ældre Nissan, måske over de 3 år, så kom forbi vores afdeling i Køge og få et Nissan serviceeftersyn.

Alle biler vil med tiden vise tegn på brugsspor. Dette er ingen undtagelse for Nissan biler. Når du ejer en Nissan bil, anbefaler vi altid, at du henvender dig hos et Nissan værksted for, at få din Nissan serviceret af specialister i Nissan biler.

Værkstedsløfter hos PMABILER
Som Nissan kunde er du med i vores fordelsprogram, og det betyder bl.a. at du får

  • Gratis lånebil når din bil er til serviceeftersyn
  • Gratis sundhedstjek
  • Prismatch  
  • Vi matcher altid prisen, hvis du finder et tilsvarende værkstedstilbud – inklusiv originale Nissan reservedele og arbejdstimer – inden for 25 km fra dit lokale værksted.
  • Gratis Nissan Assistance vejhjælp efter Nissan Serviceeftersyn

Nissan service basispakken fra 1.495 kr.

Basisservice er en mulighed til dem, der gerne vil have en tilpasset vedligeholdelse af bilen. Ved Basisservice kontrollerer vi bilens vitale dele og skifter motorolie, samt oliefilter. Samtidig får du et stempel i din servicebog! Forhør dig om de fornuftige og økonomiske Nissan Value Advantage- reservedele hos din lokale forhandler.
Udføres én gang årligt eller ved 20.000/ 30.000 km, afhængigt af bilmodel. Nissan Basisservice er til Nissan biler, der er ældre end 5 år.

Nissan service basispakken

\
Visuel kontrol af bremser
\
Udskiftning af motorolie og oliefilter
\
Opdatering af bilens software
\
Smøring af låse og hængsler
\
Kontrol af styretøj
\
Kontrol af batteri
\
Kontrol af lygter og advarselslamper
\
Kontrol af kilerem
\
Kontrol af kølesystem

Tilbud på 4-hjulmåling. Kun 75 kr. for kontroleftersyn

Du har sikkert bemærket, at priserne på brændstof er steget. Vidste du, at med en korrekt 4-hjulsudmåling sparer du penge på dæk og brændstof!

Skæve hjulvinkler fører altid til øget dækslitage og øget brændstofforbrug samtidigt med, at køresikkerheden forringes.
Derfor er det altid en god investering at få hjulvinklerne løbende kontrolleret. Og faktisk viser undersøgelser at 6 ud af 10 biler ikke er korrekt sporet.
Lige nu koster et kontroleftersyn kun 75 kr. Viser det sig, at din bil skal spores, er prisen lige nu kun 595 kr. Normalpris 795 kr. Spar 25%.

Nissan Value Advantage reservedele

Advantage reservedele er konstrueret specielt til Nissan biler, der er over 5 år gamle. De er billigere end de original reservedele, men der er absolut ikke gået på kompromis med sikkerhed eller præstationer. Tværtimod – som det er tilfældet for alle Nissan reservedele, overholder de Nissans standarder for tre vigtige faktorer: sikkerhed, miljø og design.

Så husk, at spørge efter Nissan renoverede reservedele eller Nissan Value Advantage- reservedele, næste gang din Nissan skal på værksted.