Kontakt mekaniker

Næstbedste Nissan mekaniker i Europa

Vi var en meget stolt Nissan forhandler, da vores Nissan mekaniker Mads Klinke kom tilbage fra en slutspurt i Paris. Dette med intet mindre end en andenplads i Nissans paneuropæiske NISTEC konkurrence (Nissan Service Technician Excellence Competition).

Vores Nissan mekaniker til finale i Paris

Paris var sidste skridt på et længere udvælgelsesforløb, der tager udgangspunkt i de tekniske færdigheder blandt Nissans ca. 8.000 mekanikere i hele Europa. Så det er ikke nogen lille skare, vores mekaniker Mads Klinke har været oppe imod. Til finalen i Paris deltog 58 europæiske Nissan mekanikere. Tre af disse var faktisk danske, og Mads Klinke opnåede her en meget fornem andenplads.

Selve konkurrencen består af tre diagnostiske opgaver på en Nissan Juke. Til hver opgave får mekanikerne 45 minutter, og en udpeget jury følger mekanikerne nøje og kontrollerer, at alt bliver gjort i henhold til Nissans standarder.

Uddannet Nissan mekaniker

Det tager normalt 2-3 års undervisning på Nissan Academy, at blive uddannet til Nissan Master Technician. Certificeringen tildeles efter en praktisk test, der svarer meget til diagnostiske opgaver i NISTEC-konkurrencen. Det kræver hårdt arbejde og specialiseret viden, at blive en af de bedste Nissan Master Technicians i Europa

Kontakt vores værksted