PMABILER A/S Roskilde  – Din lokale nissan forhandler

Som Nissan og Maxus forhandler hjælper vi vores kunder med, at finde lige præcis den bil de ønsker. Vi hjælper dig med, at afdække dine behov til en bil.

Vores mål, som Nissan og Maxus forhandler er, at være den mest besøgte bilforhandler i Køge og Roskilde. Det vil vi opnå ved, at give dig den bedste oplevelse så du er sikker i dit valg af bil. Vi går meget op i, at bruge den nødvendige tid på vores kunder. Det kan være en prøvetur i den ønskede bil eller et svar på kundens spørgsmål. Vores veluddannede og engagerede medarbejdere, som hele tiden dygtiggør sig, sikrer at vi kan leve op til et højt serviceniveau.

 Vores kunder mærker vores høje serviceniveau og vores passion for kvalitetsbiler. Netop derfor får vi skabt en god relation til mange af vores kunder, både privatkunder og erhvervsdrivende.

Kig indenfor i Danmarks største Nissan showroom

A/S Poul Michaelsen Automobiler startede I 1971 I den gamle bygning på adressen Falkevej nr. 6. Her var det Poul Michaelsen som åbnede dørene op for salg af Datsun, som senere er blevet til Nissan. Sidenhen har firmaet opkøbt nr. 8, dernæst nr. 10, og så købte vi lidt af grunden som hørte til Tigervej nr. 9, for at få mere plads til vores lagerbiler. Sidste køb var hele udstykningen, Tigervej nr. 9. Med den seneste udstykning blev det muligt, at bygge Danmarks største Nissan showroom.

Årsagen til den store nye udstilling er, at vi havde et ønske om plads til de store gulpladebiler og alle Nissans øvrige modeller og samtidig have luft omkring dem.

Det giver en bedre oplevelse for dig som kunde, da vi kan fremvise flere modeller og derved give dig et bedre overblik.

Seneste nyt fra PMABILER

Årets MAXUS forhandler

Årets MAXUS forhandler

PMABILER ER ÅRETS MAXUS FORHANDLER 2022 Vi sendte vores Direktør - Johan og vores salgschef - Kåre afsted til fyn på Kick-off møde hos Maxus i sidste uge. De vidste ikke hvad mødet præcis skulle handle om, andet end kommende nyheder, markedsføringsplaner mm. som...

læs mere
INGEN UDBETALING

INGEN UDBETALING

INGEN UDBETALING - LAV MÅNEDLIG YDELSE PÅ HØJT UDSTYRET VARIANTVi har skruet priserne helt i bund for, at kunne tilbyde jer dette nærmest uimodståelige finansieringstilbud på vores helt nye Mitsubishi Space Star. Det er et begrænset tilbud og gælder kun så længe vi...

læs mere
Micra privatleasing

Micra privatleasing

Går du som mange andre og tænker på hvad fremtiden bringer, men har brug for en bil i hverdagen? - Så er dette måske løsningen for dig!  Lige nu har vi 5 stk. Nissan Micra på lager til ekstra gode leasing priser! De står klar til jer, så der kan forventes nærmest...

læs mere
[custom-facebook-feed]