Nissan Juke

Coupé der er et kup i sig selv

Ny Nissan Juke er blevet voksen

Et smil på dine læber

Indvendigt er den nye Coupé Nissan Juke blevet mere rummelig og har fået mere plads til både passagerer og bagage. Bl.a. kan det fremhæves, at bagagerumskapaciteten er øget med 20% til 422L.

Den kommer desuden med Nissans fantastiske teknologi og alverdens moderne sikkerhedsudstyr, som vil gøre oplevelsen bag rattet mere komfortabel, sjovere og ikke mindst lettere.

kompakt men alligevel rummelig, den nye Coupé-SUV combinere alt det gode fra bybiler & familiebiler. Høj indstigning, lille venderadius og overraskende rummelig. 

 

Se ud over bilen

Få din puls til at accelerere

Sæt dig til rette i sportssæderne med støtte, grib om det D-formede rat og gør klar til spænding.

En turboladet motor, der reagerer hurtigt, lægger kraften for dine fødder gennem lynhurtigt DCT-automatgear. En præcis, smidig affjedring udnytter det stærke, solide chassis til fulde. En køretur der er så selvsikker, som den er spændende.

Den er en af de mest enestående biler på vejen. Det gør den til et fantastisk sted at skabe noget, der i sandhed er specielt. Sammensæt dit valg af tilbehør, og du vil få en bil, der passer perfekt til dine behov og samtidig ser fængende ud.

Book en prøvetur

4 + 7 =