DEN HELT NYE NISSAN QASHQAI

Den perfekte crossover

Elektrificeret med mild-hybrid

Intelligent kraft

Oplev spænding i kørslen som aldrig før, med to nye drivliner. Ny mild hybrid-drivline forbedre effektiviteten. 

Ny futuristisk e-POWER-drivline, som kombinerer elektrisk køretøjsteknologi med bekvemmelighed og kendskabet fra benzinmotor.

Alt dette for, at give en kørsel med øjeblikkelig acceleration. Lydløs, elegant og uovertruffen køreoplevelse. 

Endnu engang sin helt egen

Forførende anvendelighed 

Nappalæder med indbygget masserende fører- og passagersæde, så du kan sætte dig helt afslappet og tilbagelændet i din bil.

Justerbart digitalt display og avancerede forbindelse vil betage enhver og når man først oplever hvor rummelig kabinen er – finder du det måske uimodståeligt.

Der er ingen tvivl om, at den nye Nissan Qashqai er gennemført og yderst luksuriøs.

 

Se udstyrsvarianter & prisliste her: Nissan Qashqai

Book en prøvetur

5 + 10 =

Vi lancerer nu 12 måneders leasing på Nissan Qashqai

Fra kr. 3.795 per måned og helt uden udbetaling! 

Prisen indeholder 15.000 km, men det koster kun 100 kr. ekstra per måned at øge km-antallet med 5.000 ekstra km/år. op til max 30.000 km.

Så hvis en kunde f.eks. venter på levering af sin nye bil, er i tvivl om han/hun er klar til en elbil eller måske bare vil have en ny bil lige nu, er det en god mulighed til en absolut rimelig pris.

For en Nissan Qashqai Visia udstyrsvariant med manuelt gear og 140 hk vil de totale omkostninger for et år være kr. 45.540 inkl. 15.000 km. Det er vel at mærke for en bil, der koster 300.480 kr.

En Nissan Qashqai med Xtronic automatgear og 158hk i Acenta udstyrsvariant koster kr. 4.295 per måned med 15.000 km svarende til kr. 51.540 i totale omkostninger for et år. Denne variant koster 356.990 kr. i udsalg.

 

Topkarakter til Nissan Qashqai i Euro NCAP 2021 sikkerhedstest

 Den nye Nissan Qashqai har opnået topkarakter med fem stjerner i den uafhængige sikkerhedstest: European New Car Assestment Programme (Euro NCAP). Et flot resultat under den seneste, strengere 2020-2022-testprotokol. Læs hele pressemeddelelsen her