Få flere fordele hos dit autoriserede Mitsubishi værksted i Køge

Mitsubishi BASISSERVICE
Til biler hvor fabriksgarantien er udløbet

Basisservice tilbydes til biler, hvor fabriksgarantien er udløbet. På et Basisservice laves der færre ting på din bil end på et almindeligt service, hvilket gør det billigere.

Bilen efterses på de mest vitale punkter, og findes der områder, der trænger til reparation eller justering, kontakter værkstedet dig for en rådgivning, så I sammen kan finde den løsning, der er rigtig i forhold til dit behov.

Mitsubishi Prismatch
Vi matcher prisen fra uautoriserede værksteder

Mitsubishi tilbyder Prismatch. Det betyder ganske enkelt at dit autoriserede Mitsubishi værksted altid kan tilbyde dig markedets bedste pris. Har du fået et billigere tilbud på dit serviceeftersyn hos et ikke autoriseret Mitsubishi værksted, så matcher vi tilbuddet.*

På den måde er vi sikre på, at du altid får det optimale serviceeftersyn med specialuddannede Mitsubishi mekanikere. Ved at lade et autoriseret Mitsubishi værksted servicere din bil, er du sikret, at der udelukkende benyttes originale reservedele. Ydermere sikrer du dig mod evt. bortfald af bilens garanti pga. fejlreparationer udført af uautoriserede værksteder.

 

*Tilbuddet skal være skriftligt, ikke ældre end 14 dage og være indhentet i samme postnummer. Alle dele skal være af tilsvarende kvalitet. Tilbuddet skal være direkte sammenligneligt samt indeholde servicepunkter jf. fabrikkens forskrifter. Der ydes ikke Prismatch for allerede udførte serviceeftersyn.

 

 

Mitsubishi vejhjælp
Ring +45 33 32 70 00

Mitsubishi Vejhjælp også kaldet: “MAP”; Mitsubishi Assistance Package er en vejhjælp, der gælder alle nye person- og varebiler. MAP gælder i hele garantiperioden.

Fordele ved Mitsubishi Vejhjælp:

  • Elektronisk eller mekanisk driftsstop i både ind- og udland
  • Tabt nøgle, låst dig ude, løbet tør for brændstof, punktering og starthjælp
    Reparation på stedet eller bugsering til nærmeste autoriserede Mitsubishi forhandler
  • Hjemtransport, hotelophold, billeje mv. ved længerevarende stilstand af din bil
  • Ordningen gælder i 30 lande over hele Europa – mere end 2.500 autoriserede Mitsubishi forhandlere.

Mitsubishi MAP-Upgrade
Er din Mitsubishi mere end 3 år gammel, kan du udvide vejhjælpen med MAP-Upgrade. Upgrade følger automatisk med hvert komplette serviceeftersyn, der udføres på et autoriseret Mitsubishi værksted. Gælder for Mitsubishi biler, der er mellem 3 år 15 år og indtil næste foreskrevne serviceeftersyn.

Book tid online på vores autoriserede Mitsubishi værksted