Mitsubishi Eclipse Cross PHEV

Gennemtestet plug-in hybrid

Køb Mitsubishi Eclipse Cross inden årsskiftet og undgå prisstigning

Ved årsskiftet stiger plug-in hybrider i pris. Skal du nå at anskaffe dig en Mitsubishi Eclipse Cross inden det nye år? Så kontakt PMABILER i dag

Intelligent 4X4 

Gennemtestet hybrid-system

Den avancerede drivlinje, kendt fra Outlander PHEV, har elmotorer på både for- og bagakslen, og en kraftig, brændstoføkonomisk benzinmotor.

Motorerne arbejder sammen om at optimere bilens ydelse.

Banebrydende teknologier gør Eclipse Cross PHEV hurtigtreagerende og støjsvag.

Skiftet mellem ren elkørsel og benzinmotoren sker automatisk, så du ikke skal tænke på hvor meget strøm, der er tilbage på batteriet.

I modsætning til de fleste andre hybridbiler har Eclipse Cross PHEV to elmotorer. Det betyder, at du kan køre på ren el oftere, hvilket giver en stille og behagelig køretur med jævn acceleration i de fleste situationer.

 

Responsiv og økonomisk

Lang rækkevidde

Eclipse Cross PHEV har et batteri, som gør det muligt, at køre op til 45 km på ren el (WLTP) og i kombination med den 2,4 liters benzinmotor, leverer den en rækkevidde på ca. 600 kilometer.

Derudover opsamler Eclipse Cross PHEV bevægelsesenergi via regenerativ bremsning, og dermed oplades batteriet ved både bremsning og kørsel ned ad bakke.

Udover det smarte design, kan man tydeligt mærke når man træder ind i kabinen, at den er lavet med tanke på comfort og let-tilgængelighed.

 

Oplev Eclipse Cross PHEV hos PMABILER

 

Oplev den nye Eclipse Cross PHEV