Maxus ET90

Europas første elektriske pick-up!

Demobil lander december 2022!

Familiebil, livsstilsbil eller erhvervsbil

Ja mulighederne er mange i vores nye kommende elektriske pickup! Maxus eT90 er en stor, robust elektrisk pickup, som både rækker ud til familien, livsstilen eller virksomheden som ønsker en bæredygtig omstilling. Med fem sæder, en nyttelast på 1.000kg. og en fuldspækket udstyrsliste, må man sige at denne sprøde bil rækker ud til netop dit behov.  

Maxus eT90 er veludstyret med et moderne og rummeligt interiør, hvor der blandt andet er en 10,3″ touchskærm, Apple CarPlay, lædersæder mm. Sikkerheden er der heller ikke gået på kompromis med. Bilen bliver bl.a. leveret med elektronisk stabilitetskontrol, bakkamera, parkeringssensorer og Hill Decent Control. 

100% elektrisk

 88,5kWt batterikapasitet

I vores nye Maxus eT90 kan du komme vidt omkring. Med en opgivet rækkevidde på op til 471 km. er der ingen grund til at sige nej til et familiebesøg eller en opgave for en virksomhed! Maxus eT90 kan hurtiglades fra 20-80% på 45 minutter i normaltemperaturer med maksimum ladeeffekt på 80 kW. Bilen bliver desuden produceret med CCS-stik.

Måske er Maxus ny på det danske marked, men de er kommet for at blive! med en nybilsgaranti på 5 år/100.000km. og batterigaranti på 8 år/200.000km., kan du trygt vælge Maxus som din nye bil!

Book en prøvetur

7 + 11 =

Billeder