Maxus el-varebiler

 

Hos PMABILER kan du opleve det spændende varebilsprogram fra Maxus. Alle modeller kører på 100% el. Oplev en bred vifte af modeller lige fra Euniq van til den store e-Deliver 9. Alle modellerne er spækket med lækkert udstyr!

Euniq Van

Ny 100% elektrisk, rummelig varebil med personbilskomfort. Varerummet i Maxus Euniq er 100% veludnyttet og består af 2286 liter plads. 
Desuden har bilen en batterikapacitet på hele 52,5 kWt, som giver en rækkevidde på op til 356 km!

e-Deliver3

Maxus e-Deliver 3, er verdens første el-varebil, som er bygget som en elbil helt fra bunden af. e-Deliver 3 findes i to forskellige længder, med varerumsvolume på 4,8 og 6,3 m3, og op til 1.000 kg nyttelast. Batteripakker på 35 og 52,5 kWt giver banebrydende rækkevidde.

e-Deliver9

Stor plads til last og god komfort for chaufføren – dette er blandt de store styrker i den elektriske Maxus e-Deliver 9. e-Deliver 9 har en rækkevidde på optil 296 km* (WLTP combined).

e-Deliver9 Chassis

Den helelektriske e-Deliver 9 Chassis udgør en fleksibel platform med mulighed for flere forskellige specialtilpasninger herunder boks, lift og lad.

ev-80 Ladbil

EV80 er en elektrisk ladbil med sider som kan lægges ned, og god plads til f.eks. europaller. EV80 el-ladbil har banebrydende rækkevidde, og er den stærste elektriske varebil på markedet.