Maxus el-varebiler

Hos PMABILER kan du opleve det spændende varebilsprogram fra Maxus. Alle modeller kører på 100% el. Oplev en bred vifte af modeller lige fra Euniq van til den store e-Deliver 9. Alle mod settings.ellerne er spækket med lækkert udstyr!

Euniq Van

Rummelig varebil med personbilskomfort. Varerummet i Maxus Euniq er 100% veludnyttet og består af 2286 liter plads. 
Desuden har bilen en batterikapacitet på hele 52,5 kWt, som giver en rækkevidde på op til 356 km!

e-Deliver3

Verdens første el-varebil, som er bygget som en elbil helt fra bunden af. e-Deliver 3 findes i to forskellige længder, med varerumsvolume på 4,8 og 6,3 m3, og op til 1.000 kg nyttelast. Batteripakker på 35 og 52,5 kWt giver banebrydende rækkevidde.

e-Deliver3 Chassis

OPDATERES…..

Maxus e-Deliver 3 chassic har en fleksibel platform, den kan kan leveres med forskellige special opbygninger bl.a. boks, lift eller lad. Vi har samarbejde med specialister som bruger let og solidt materiale, så vi får mest mulig nyttelast. 

e-Deliver9

Stor plads til last og god komfort for chaufføren – dette er blandt de store styrker i den elektriske Maxus e-Deliver 9. e-Deliver 9 har en rækkevidde på optil 296 km* (WLTP combined).

e-Deliver9 Chassis

Den helelektriske store e-Deliver 9 Chassis udgør en fleksibel platform med mulighed for flere forskellige specialtilpasninger herunder boks, lift og lad.