El-biler

PMA biler gør det endnu sjovere at køre elbil!

BILLIG OG REN ØKONOMI: Billigere fobrug, billigere serviceomkostninger, billigere grøn ejerafgift.

Det er en ren fornøjelse at køre i en elbil, uanset om det er en privat bil eller arbejdsbil. Med en 100% elektrisk bil fra Nissan vil du opleve høj komfort, den nyeste teknologi og en fantastisk ydeevne.

 

Oplev ny køreglæde i en af vores Nissan elbiler

Du vil opleve en helt anden køreglæde, når du mærker de trinløse accelerationer uden at skifte gear, samt en rejse der er helt lydløs. Du kan uden problemer høre musik eller tale med dine passagerer. Samtidig er elbilerne fra Nissan fyldt med innovativ teknologi, der gør din kørsel sjovere og mere sikker.

Elbilen har nu nået et niveau, der giver dig muligheden for, at nyde køreturen i fulde drag. Du kan oplade elbilen derhjemme og på offentlige ladestationer, hvilket gør det nemt for dig, hvis du mangler strøm.

Nyd køreturen i fulde drag! Det er et bevidst og fornuftigt valg at køre i elbil.

Det er billigt og miljørigtigt – og så bliver det bakket op af regeringen.

Ingen registreringsafgift på Nissan elbiler i 2019 og 2020

I en artikel fra Ingeniøren fremgår det, at regeringen vil fjerne registreringsafgiften på små og mellemstore elbiler de næste to år.

Vi er begejstrede for dette miljørigtige initiativ, som går hånd i hånd med vores vision om en bæredygtig forretningsplan og bilindustri.

Elbiler der koster op til 400.000 kr. vil være fri for afgift. Det løser sig ved, at registreringsafgifterne forbliver på 20 procent samtidigt med at bundfradraget udgør henholdsvis 40.000 kr. og 77.500 kr. i 2019 og 2020, hvorved afgiften udlignes.

Det fremgår også af klima udspillet, at initiativet skal være frontløber for en ny aftale for fremtidens omgang med elbiler. Derudover, fremlægger regeringen en plan om, at der skal udbydes skatterabat til medarbejdere, der vælger grønne biler.

Hvilken elbil ville passe dig?

Nissan Leaf

NISSAN LEAF – BILLIG OG REN ØKONOMI:

Få billigere forbrug, billigere serviceomk, og billigere grøn ejerafgift med en Nissan Leaf!

Nissan E-NV200 VAN

BILLIG OG REN ØKONOMI:

Billigere forbrug, billigere serviceomk., billigere grøn ejerafgift!.

Nissan E-NV200 EVALIA

BILLIG OG REN ØKONOMI:

Billigere forbrug, billigere serviceomk., billigere grøn ejerafgift!.